7 de maig 2015

Els dies 18, 19 i 20 del mes de març van tenir lloc les  IX Jornades Científiques Internacionals d’Investigació sobre Persones amb Discapacitat, amb una àmplia representació de Catalunya.

Des de l’Organització de les Jornades s’ha valorat que els resultats han estat  molt positius, l’experiència ha estat un apropament en el intercanvi d’idees i coneixement científic on s’ha aprofitat be l’oportunitat de compartir les aportacions i experiències de molts dels participants, una important referència per al futur de les organitzacions.

Durant els tres dies que van durar les Jornades, els participants van tenir l’oportunitat de conèixer de primera ma el treball de professionals tant d’Espanya com d’altres països.

La participació va ser important, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu. Es van poder presenciar  242 activitats científiques: 3 Conferències Plenàries, la VIª Sessió Científica Angel Rivière, 1 ponència, 7 Taules Rodones, 30 Simposis, 30 Taules de Comunicacions amb 120 presentacions i 72 pòsters.
Entre aquestes activitats destaquem la participació de diverses entitats de Catalunya, entre elles, Dincat.

Ja està disponible en pdf l’Edició Especial de la Revista Siglo Cero on es recopilen tots els resums de totes les participacionsFes un click aquí.