13 de març 2014

Ampans i Dincat, amb la col·laboració de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), impulsen una taula rodona sota el títol "Claus de futur en l'atenció i el suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament. Què ens diu la ciència?
A través d'aquesta iniciativa, es volen donar pistes de com les evidències científiques i d'investigació orienten el futur. A la taula rodona es plantejaran qüestions com l'evolució dels conceptes d'intel·ligència i de conducta adaptativa, la classificació internacional de les malalties, en quina mesura les famílies poden tenir noves concepcions respecte als serveis o diferents necessitats de suport en els pròxims anys o si els indicadors de desenvolupament humà serviran per establir polítiques en el sector de la discapacitat intel·lectual o de desenvolupament.

Aquests i altres conceptes, que podran plantejar els mateixos participants, seran analitzats i debatuts pels professors universitaris Dr. Climent Giné, Dr. Delfín Montero i el Dr. Miguel Ángel Verdugo.

Es pot participar en la taula a través d'una sessió online gràcies al sistema webex. Trobareu més informació en aquest document. Si hi esteu interessats, heu d'enviar un correu electrònic a oferrerons@dincat.cat especificant nom, cognoms, telèfon i adreça de correu electrònic. La data límit d'inscripció és el dilluns 24 de març i la capacitat màxima és de 200 persones. Les inscripcions es registraran per estricte ordre d'arribada  i en el correu de confirmació s'especificarà les instruccions de connexió.

Data: 27 de març de 2014
Lloc: UIC - C/Immaculada 22 08017 Barcelona
Horari: de 18:30h a 20h

Amb la col·laboració de: