3 de des. 2013



http://sid.usal.es/idocs/F8/FDO26363/Manual_Escala_INICO-FEAPS.pdfPresentació de l’Escala INICO-FEAPS – Evaluación Integral de la Calidad de Vida de personas con Discapacidad Intelectual o del Desarrollo.

El passat 13 de novembre es va presentar l’Escala, en un acte que va comptar amb la col•laboració de la Secretaría de Estado de Servicios Sociales (Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad). Aquesta eina servirà als professionals per a obtenir evidències de validesa i fiabilitat en la qualitat de vida de les persones amb DID, i a la http://sid.usal.es/idocs/F8/FDO26363/Herramientas%207_2013.pdfvegada els permetrà millorar els suports i serveis que els ofereixen.
Manual escala INICO-FEAPS



http://www.dincat.cat/escala-inico-feaps_177226
Qúestionari



En l’acte de presentación, el director de FEAPS, Enrique Galván, va explicar el marc estratègic de FEAPS en relació amb la investigació i la qualitat de vida, destacant que “FEAPS no hagués pogut desenvolupar la seva actual missió si no hagués investigat. Ha qualifica’t l’Escala com una eina que fa possible l’aplicació de la Convenció de l’ONU sobre drets de les persones amb discapacitat”. En el mateix acte, Daniel Clavero, ha presentat l’aplicació informàtica d’aquesta escala INICO-FEAPS, que properament estarà disponible a la web de FEAPS www.feaps.org